Door de wetenschap ondersteunde redenen om meer ananas te eten

Door de wetenschap ondersteunde redenen om meer ananas te eten

Als het moment waarop je ananas eet het moment is waarop het wordt geserveerd op de rand van je late lente piña colada of in een bord met natuurlijk product tijdens een organisatievergadering, laat je een grote kans liggen. Dit tropische natuurproduct knijpt in elk diner, kan nieuw of diepgevroren worden gegeten en wordt op geen enkele manier losgemaakt in de voedingsafdeling. Er zijn trouwens verschillende voordelen van ananas waarvan je op de hoogte wilt zijn.

Wat veel beter is, is de status van ananas als een bijna foutloos voedsel – het is laag in vet, rijk aan voedingsstoffen en mineralen, en niet van deze wereld in vezels, water en celversterkingen.

Verder zit de suiker in dit natuurproduct? Dat is ook niet ronduit verschrikkelijk.

“Omdat biologisch product koolhydraten en normaal voorkomende suikers bevat, maken veel mensen zich zorgen over het eten van een teveel aan natuurlijk product”, zegt Sarah    en de pionier achter Rooted  . “Het is echter moeilijk om een ​​teveel aan natuurlijk product te eten als je het in zijn hele structuur eet [en] ananas onthouden voor je eetroutine is een buitengewone methode om het algemene welzijn te ondersteunen.”

Mis ook niet de eetgewoonten om buikvet te verliezen naarmate je ouder wordt, zeggen diëtisten.

Instructies om meer ananas te eten

Ananas kun je consequent van de dag eten. Hier zijn innovatieve manieren om ananas toe te voegen aan uw diners:

Ontbijt: meng nieuwe of bevroren ananas in smoothies, bereid het voor tot gezonde wortelkoekjes, of presenteer in feite een portie van één kopje dicht bij uw standaard ontbijtgranen-of-decision.
Lunch: Voeg mager gesneden ananas toe aan een broodje gegrilde kip, varkenshaas met ananassalsa of verzamel een ananas-BBQ-vegaburger.
Avondmaal: Bak in blokjes gesneden ananas met inheemse geroosterde rijst, voeg stukjes ananas toe aan je meest geliefde shish kebab-recept, of barbecue het en voeg toe aan vistaco’s.
Nu je nooit zonder manieren zult komen om het te eten, zijn de volgende 7 wetenschappelijk onderbouwde voordelen van ananas.

Het helpt bij assimilatie.

Een van de meest opvallende voordelen van ananas is het assimilatievermogen. Ananas bevat een stof genaamd bromelaïne, dat een gastro-intestinale (GI) wonderarbeider is.

“De vezels en bromelaïne in ananas werken samen om een ​​goed werkend maaggerelateerd raamwerk te bevorderen”, zegt Amy Shapiro, RD, CDN en organisator achter Real Nutrition. “De vezel helpt dingen te verplaatsen, terwijl de bromelaïne kan helpen bij het verminderen van irritatie in de maagwand.

Shapiro voegt eraan toe dat analisten van Duke University muizen die colitis hadden, behandelden met dynamische bromelaïne-chemicaliën, en onthulden dat langdurig gebruik verminderde irritatie in de hele dikke darm veroorzaakte.

Het kan helpen bij gewrichtsontsteking.

Bromelaïne vermindert niet alleen verergering: Rueven zegt dat het eten van voedselbronnen die rijk zijn aan bromelaïne de verergering kan verminderen die verband houdt met constante vurige omstandigheden zoals reumatoïde gewrichtspijn.

In een recent rapport dat is verspreid in Clinical Rheumatology, beschrijven patiënten die een orale verbetering met bromelaïne gebruikten, minder pijn aan de gewrichtsontsteking na zes weken, in tegenstelling tot een bijeenkomst die een NSAID gebruikt voor verlichting van ongemak.

 

is ananas gezond is een goede vraag. Bepaal jij het antwoord?