4_subsidie.1594064583.html

Is het Welzijn van Subsidie Hetzelfde Als Subsidies?

Subsidie ​​is iets dat de belastingbetaler uit te geven in ruil voor iets wat de overheid doet ingaan. U bent misschien niet bewust zijn van wat subsidie ​​is, maar je weet dat het er is. Echter, de meeste mensen niet weten waarom ze hen te krijgen.

Subsidie ​​is zeer belangrijk omdat de sociale zekerheid en werkloosheid federale programma’s, wat betekent dat de overheid er alles aan doet om mensen te stimuleren om te blijven werken en niet afhankelijk zijn van andere mensen verzekering programma’s voor hun medische rekeningen. We danken onze regering een geweldige deal voor dit voordeel.

Voor meer informatie over het welzijn en de rechten en het uiterlijk te leren op de onderstaande links. U vindt veel informatie om u te helpen begrijpen wat de sociale zekerheid en werkloosheid zijn, hoe ze werken, en hoe je een van deze voordelen kunnen krijgen.

Werkloosheid is een groot probleem in ons land op dit moment. De recessie die we in heeft veroorzaakt zo veel mensen hun baan dat het moeilijk is geweest voor hen om hun schulden af ​​te betalen verliezen.

Mensen die hun baan hebben verloren mogen werklozen om te verblijven voor maximaal zes betalingstermijnen, en het zou moeilijk zijn voor hen om een ​​andere baan te krijgen tijdens deze zes maanden. Als ze nog op school waren, zouden ze in staat zijn om een ​​andere baan te krijgen tijdens deze periode.

Het is moeilijk om een ​​baan te vinden als je niet beschikt over een hbo-opleiding, en uw college onderwijs wordt gesubsidieerd door de overheid. Zodra u een gesubsidieerd onderwijs te krijgen, kunt u betalen uit al uw college onderwijs in ongeveer 10 jaar, met een student leningen. Enkele andere vormen van subsidies zijn de Pell Grant, evenals gesubsidieerde leningen voor studenten en bepaalde vormen van beurzen.

De Federal aanvullende ziektekostenverzekering, ook wel bekend als de sociale zekerheid, of SSI, betaalt voor medische en tandheelkundige kosten en ziekenhuiskosten. Er zijn verschillende SSI programma’s voor verschillende leeftijden, die je nodig hebt om te controleren wanneer u een aanvraag voor een subsidie.

Er zijn verschillende bronnen voor aanvullende inkomen na pensionering. Als u op zoek bent naar iets om aan te vullen uw reguliere pensioen, dan zou u willen controleren een IRA, 401 (k) of lijfrente.

De Social Security Act (SSA) is een federale wet die elke burger nodig heeft om een ​​bepaalde vorm van pensioen hebben. SSA, zoals wij ze noemen, zijn een sociale uitkering die mensen kunnen krijgen als ze niet meer in dienst, of ze hebben het land verlaten en nooit gewerkt in het al eerder.

De SSOA, zoals het gewoonlijk wordt genoemd, was een direct gevolg van een rechtszaak. Als gevolg van de federale wetten die voorkomen dat veel Amerikanen uit met pensioen gaan, terwijl werklozen, was er behoefte aan een uitkering die het mogelijk maken de burgers met pensioen te gaan wanneer ze liever, in plaats van afhankelijk te zijn van een overheidsprogramma om hen te helpen doen daarin voorzien.

De titel IV-D van de Social Security Act, meestal aangeduid als de Welfare Reform Act, verbiedt het gebruik van de overheid geld om te betalen voor het welzijn van een andere persoon de kinderen, tenzij het een kwestie van onmiddellijke noodzaak. Dit creëert een manier voor ouders die in de bijstand om stil te zijn in staat om hun kinderen op het welzijn programma te houden, zolang ze werken en hebben een legitieme bron van inkomsten.

De subsidie ​​is alleen voor belasting vrijgestelde doeleinden, wat betekent dat je niet in staat zijn om het aftrekken van uw belastingen, noch zal je in staat zijn om het te claimen op uw aangifte inkomstenbelasting. Een ander belangrijk om te onthouden is dat je niet kunt nemen uit een subsidie ​​van meer dan de hoeveelheid geld die u momenteel ontvangt, van de IRS.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *